Прості да доцільні рішення освітлення виробничих приміщень від фахівців ВТН
20 серпня 2017, 00:03

Вимоги сучасного законодавства приділяють особливу увагу питанням освітлення та енергозбереження. Старовинні лампи розжарювання впевнено відходять у минуле – на зміну їм приходять сучасні прилади освітлювання, які значним чином економлять електроенергію, дають гарантований рівень освітлювальна, до того є гарними та сучасними. Саме такі освітлювальні прилади реалізує компанія ВТН –виробник вітчизняних LED ламп и електрообладнання.

Вимоги сучасного законодавства приділяють особливу увагу питанням освітлення та енергозбереження. Старовинні лампи розжарювання впевнено відходять у минуле – на зміну їм приходять сучасні прилади освітлювання, які значним чином економлять електроенергію, дають гарантований рівень освітлювальна, до того є гарними та сучасними. Саме такі освітлювальні прилади реалізує компанія ВТН – виробник вітчизняних LED ламп и електрообладнання.

Які саме потрібні освітлювальні прилади на виробництві?

Спеціалісти нашого підприємства надають консультації щодо встановлення сучасних приладів промислового освітлювання, користуючись нормами дійсного законодавства. Ми надаємо розрахунки щодо рекомендованої сили світла, кількості ламп на квадратний метр та виходячи с інших умов, що створилися на даному підприємстві. Найчастіше встановлюються промислове обладнання зі ступенем захисту ІР-65. Джерело світла для таких приладів повинно бути достатньо потужними, щоб в комплексі всього виробничого підприємства буди добре освітлені все робочі місця. Треба ще взяти до уваги, що пересічні цеха та робочі майданчики обладнанні досить високими стелями, і зміна та обслуговування світильників не може здійснюватися часто. Тому слід підбирати світильники на стелю https://vtnled.com/potolochni-svitilniki з високим рівнем надійності та тривалим терміном експлуатації. А ось ангари, складські приміщення потребують джерела економного освітлювання, які надають сталий струмінь світу стабільної потужності. Люмінесцентні ламп погано працюють в умовах екстремального підвищення (зниження) температур, тому доцільно їх встановлювати лише в внутрішніх інтер'єрах службових приміщень. Все це, та багато інших нюансів створюють з питання освітлення справжню проблем, яку зможуть вирішити лише фахівці. Саме такі спеціалісти працюють в компанії ВТН.

Що пропонуємо ми?

Ми пропонуємо окремі рішення по освітленню приміщень різного промислового призначення. Визначаючи на попередньому етапі тип на призначення приміщення, ми рекомендуємо індивідуальні рішення щодо освітлювання:

  • - індивідуальних робочих місць;
  • - зовнішніх територій;
  • - службових приміщень;
  • - цехів, ангарів, комірних приміщень;
  • - транспортних боксів;
  • - інше.

Якщо ви вже визначились з переліком та типом потрібного обладнання, ми можемо запропонувати вам асортимент якісних та надійних ламп відомих виробників та надати консультації щодо монтажу та експлуатації вибраних приладів. Закрийте питання освітлення виробничих приміщень https://vtnled.com/virobniche-osvitlennya разом з нами!