Промислові циклони-пиловловлювачі
22 січня 2018, 13:20

У процесі роботи промислового підприємства відбувається виділення різних шкідливостей (пил, стружка, окалина, дим, аерозолів та інше). Всі ці шкідливості у відповідності з діючими будівельними та санітарними нормами необхідно очищати до гранично-допустимої концентрації. Наша компанія пропонує Вам для попереднього очищення повітря, що видаляється, циклони.

Робота аспіраційного обладнання заснована на видалення стружки, пилу та інших шкідливостей з пилоповітряного обсягу при дії відцентрової сили, що виникає при закручуванні пилоповітряного потоку у внутрішньому просторі циклону. Відцентрова сила відкидає пил та інші шкідливості до стінки і обсипається в пилозбірник, який роблять у вигляді конуса для зручності вивантаження зібраного пилу. Деякі моделі забезпечені системою гідрознепилення і виведення шкідливих речовин в дренажну каналізацію.

Очищений повітря виводиться через верхні або бічні патрубки. В залежності від характеру виробництва і шкідливих виділень, очищений повітря подається на другу ступінь очищення з точкових рукавних фільтрів або електричних фільтрів, подається назад в приміщення (рециркуляція) або викидається в атмосферу.

циклони

Повітря аспіраційним устаткуванням очищається до 80-95% і залежить від габаритів самого обладнання, розмірів пилу і швидкості руху повітря в циклоні. Ефект очищення збільшується при зменшенні діаметра циклону і збільшенні швидкості потоку до 20-30 м/с.

Наша компанія пропонує Вам 34 типів циклонів від провідних виробників обладнання для місцевої вентиляції і аспірації.

1. Це універсальні циклони для сухої очистки пилоповітряної суміші (моделі ЦН-15, СЦН-40, ЦН-11, ВЗП, ЦП-2, ЦМ, ЦВ).

2. Циклони-пиловловлювачі для деревообробної промисловості (моделі ЛТА, ЦОЛ, ОЕКДМ-ДО, УЦ, Ц).

3. Для зернового пилу (моделі ЦР, ЦРк, ОТІ, 4БЦШ, ЛИОТ).

4. Для очищення димових газів (моделі СКД-ЦН-33, СК-ЦН-34, ЦМС-27) виробництва НИИОГАЗ.

5. Для липкого і волокнистого пилу (моделі РІСД, ЦОК).

6. Для вапняного пилу (моделі СИОТ, СИОТ-М1).

7. Для борошняного пилу (моделі УЦ-38, УЦМ-38).

8. Для абразивного пилу, для пневмотранспорту, будівельних матеріалів.

9. Відцентрові скрубери моделі ЦС для підприємств вугільної промисловості та промисловості будівельних матеріалів.

10. Аспіраційне обладнання від виробників СовПлим (Росія-Швеція), NESTRO (Україна-Німеччина), Mion&Mosole (Італія).

Промислові циклони - пиловловлювачі

Продуктивність одного циклону залежить від марки і становить від 500 до 20000 куб. м/год. Конструкція може бути одинарною (один корпус) або батарейної (від двох до чотирьох корпусів).

Наша компанія пропонує Вам для вибору аспіраційного обладнання консультації і семінари. Виїзд наших фахівців для огляду та складання проекту. Проведення монтажних і пуско-налагоджувальних робіт. Проведення паспортизації систем вентиляції та аспірації. Здача готового обладнання «під ключ» в експлуатацію. Гарантійне та післягарантійне обслуговування систем вентиляції та аспірації.

Компанія "Вент-заводи": промислові циклони-пиловловлювачі, вентиляція, проектування, монтаж. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52