Навіщо потрібен віртуальний каталог автозапчастин?
05 травня 2018, 06:24

Замовляючи оригінальну або стару запчастину, завжди є ризик припуститися помилки в назві товару або кодування. Сучасні каталоги інтернет-магазинів і маркетплейсов виключають цю можливість.

Більшість інформаційних баз, даних використовують коди і технічні характеристики запчастин з додаткових програм, наприклад, EPC. Як правило, це платні системи, призначені для внутрішнього користування офіційними дилерами і менеджерами автомобільних компаній. Коди запчастин з цих каталогів регулярно додаються в каталоги інтернет-магазинів.

Як скоротити час пошуку необхідної деталі? Використання цифрового коду в каталозі АвтоПро

Така уніфікована кодування скорочує час на формування запиту. Замість того, щоб витрачати час на переклад всього каталогу, або онлайн-консультацію, ви використовуєте особливу форму списків - дерево каталогу.

Таким чином, ви отримуєте потрібну інформацію про товар за 3-4 кліка. В першу чергу відображаються основні характеристики транспортного засобу, для якого і купується деталь:

  • - марка;
  • - схематичне зображення транспортного засобу;
  • - список вузлів;
  • - ілюстрації до окремих блоках і механізмам автомобіля;
  • - можливі альтернативи - оригінальні вироби, б / у, сумісні з іншими марками авто і т.д.

Всі перераховані вище деталі супроводжуються схематичними планами, кресленнями і відеороликами з докладним описом запчастини та її компонентів. Такі матеріали пов'язані між собою перехресними посиланнями і переходами, у відповідність з логічними особливостями каталогу. Маркетплейс https://avtopro.ua,пропонує ефективний «чотириярусний» фільтр для швидкого пошуку конкретних пропозицій.

Каталог маркетплейсу АвтоПро - швидкий і перевірений спосіб знайти конкретну запчастину

Підіб'ємо невеликий підсумок. Стандартний пошук запчастини починається з запиту технічних характеристик. Наприклад, вихлопна труба з алюмінію, діаметром 15 мм. Інформаційний каталог видасть, як мінімум, десять різних кодувань цієї запчастини. Скоротити це кількість допоможе:

  • - оптимізована система пошуку інформації EPC (синхронізація електронних кодів запчастини з каталогом інтернет магазину);
  • - прив'язка до індивідуального номеру автомобіля - скорочує кількість пропозицій в 2-3 рази;
  • - пошук за кількома параметрами одночасно - оригінальність запчастини, можлива альтернатива, особливість марки авто і т.д.

Каталог маркетплейсу АвтоПро подається в зручному форматі - не тільки для читання, а й детального ознайомлення. Всі незрозумілі слова, складні кодування розшифровуються за допомогою виносок і пояснень. Абревіатури і скорочення, зрозумілі мовою оригіналу, переведені з урахуванням термінології, прийнятої в нашій країні. Припуститися помилки при виборі коду запчастини практично неможливо і все завдяки маркетплейсу АвтоПро.