Лазерна епіляція в Дніпропетровську. Де краще зробити?
02 лютого 2017, 22:40

З давніх часів поняття жіночої краси було невіддільне від гладкості шкіри. У Єгипті це було ознакою невинності і приналежності до вищих кіл. Для епіляції використовували гострозаточені предмети, пізніше був винайдений особливий склад (попередник сучасного крема-депілятора) з смоли, меду, бджолиного воску, ефірних олій і рослинних соків.

Наявність волосся на інтимних ділянках тіла у давньогрецьких красунь вважалося ганебним. Про це категоричне сприйняття можна судити по скульптурам, що дійшли до нас з тієї епохи. Також, як і римлянки, вони користувалися нитками, якими поетапно видаляли волоски після відвідування саун.

По сьогоднішній день чиста шкіра є ознакою високого смаку та охайності. Небажані волоски, особливо на неприкритих ділянках тіла, дуже боляче б'ють по самооцінці жінки. На щастя для нас, сучасна косметологія надає послуги по епіляції діодним лазером, що є безболісним, безпечним і вкрай ефективним способом видалення волосся.

Кому і навіщо потрібна лазерна епіляція?

Незаперечною перевагою діодної епіляції, порівняно з іншими способами боротьби з небажаним волоссям, є її безболісність. Особливо чутливі клієнти можуть відчувати поколювання. Якщо воно завдає сильний дискомфорт, то дана методика передбачає заморожування спеціальним гелем з вмістом лідокаїну.

Епіляція діодним лазером передбачає легке позбавлення від зайвого волосся за короткий період (термін курсу призначає фахівець індивідуально) і гарантує довічну гладкість шкіри на будь-якій ділянці тіла.

Більш того, даний вид лазерної епіляції однаково підходить як жінкам, так і чоловікам. А час, який займає сеанс цієї процедури, влаштує навіть самих зайнятих персон, у яких кожна хвилина на рахунку.

Будь-якому охочому відчувати повну впевненість в своїй привабливості і завжди виглядати доглянутим, неодмінно слід звернутися за послугою видалення волосся діодним лазером. Центри лазерної косметології "Lazer Beauty", зі штатом кваліфікованих косметологів, і сучасним апаратом завжди рада прийняти клієнта будь-якої вікової категорії. Даний вид послуг є інноваційною і унікальною методикою по боротьбі з небажаними волосками, а також, лазерна епіляція є найефективнішим способом позбутися набридлого волосся на тілі.

лазерна епіляція Lumenis

Де краще пройти курс лазерної епіляції в Дніпропетровську?

Пройти курс епіляції діодним лазером можна в центрі "Лазер Б'юті" в місті Дніпро (Дніпропетровська область), і ось список причин, по яких варто звернутися саме сюди:

  1. 1. Бездоганно навчена, висококваліфікована команда спеціалістів. Професіоналізм штату центру "Lazer Beauty" – гарант якості послуг і максимального комфорту на весь період проходження курсу епіляції.
  2. 2. Передові технології і першокласне обладнання (діодний лазер LUMENIS Light Sheer ET) дозволяє досягти найвищої якості послуг, абсолютну безпеку і довговічність збереження результату.
  3. 3. Безкоштовна консультація перед початком курсу, на якій пацієнт може задати будь-яке питання і прослухати докладний інструктаж про лазернe епіляцію.
  4. 4. Акції та знижки для нових та постійних клієнтів. Гнучка цінова політика клініки "Lazer Beauty" допомагає їй надавати послуги найвищого рівня за неймовірно лояльними цінами.
  5. 5. Доброзичлива і привітна обстановка гарантує комфортність підвищеного рівня і щире бажання продовжувати співпрацю, навіть після завершення курсу.

Вартість лазерної епіляції

На сайті http://Lazer-Beauty.com.ua/Dnepropetrovsk/ салону в Дніпрі (колишній Дніпропетровськ) представлений повний прейскурант і ціни по кожній зоні тіла. Уточнити ціну і задати додаткові запитання можна по телефону, зателефонувавши в саму клініку. Фахівці зможуть надати Вам інформацію, яку не вдалося знайти на сайті, і, при наявності спеціальних акцій і пропозицій зі знижкою, зможуть повідомити про них.

Важливо розуміти, що ціна за процедуру формується індивідуально, залежно від кількості діодних спалахів і їх інтенсивності, необхідних для видалення волосся, враховуючи персональні особливості клієнта.

лазерная єпиляция Днепропетровск

Протипоказання до проходження курсу епіляції лазером

У дев'яти з десяти випадків, ті, хто звернулися в клініку з проблемою росту волосся в небажаних місцях, отримують допуск до проходження курсу процедур. Але існує перелік протипоказань, за наявності хоч одного пункту з якого проходження пацієнтом сеансів — виключено:

  • - відсутність пігменту волосся (альбінізм/сивина);
  • - різного роду запалення шкіри;
  • - ділянки тіла, що піддавалися в недавньому минулому хірургічним втручанням;
  • - інфекційні запальні процеси;
  • - цукровий діабет у стадії ремісії;
  • - дисфункція імунної системи;
  • - онкологічні хвороби;
  • - вагітність і грудне годування.