Обладнання для кафе бу чи нове?
27 листопада 2017, 16:17

Ресторанна сфера нині являється популярним та прибутковим ділом. Можливість заробити, прославити свою установу спокушає власників. Щоб відкрити успішне підприємство потрібно звернути увагу на безліч факторів. Найважливішим є облаштування кухні, оскільки це серце закладу, тут відбуваються головні робочі процеси.

Плюси і мінуси покупки

Якісне обладнання для кафе - запорука його успіху, оскільки воно забезпечує швидке приготування смачних страв і безперебійне функціонування закладу. Але не кожному власнику під силу придбати нову професійну техніку, особливо на початковому етапі розвитку бізнесу. Тому тут варто звернути увагу на обладнання для кафе бу. Така техніка коштує значно дешевше, але практично не поступається в якості новій. При детальній перевірці і вивченню таких апаратів, можна купити майже нові агрегати за копійки. А також при придбанні вживаних пристроїв можна отримати знижки, поторгуватися. Присутні і мінуси покупки устаткування бувшого у користуванні, можливий зношений зовнішній вигляд (в силу часу експлуатації), але якщо зовнішній вигляд не так важливий, можна спокійно вибирати та купувати.

Правильний вибір

Ось найпотрібніше обладнання для кафе бу для організації ефективної роботи підприємства: плити, печі для піци, холодильні шафи, морозильні шафи, м'ясорубки, картоплечистки і т.д. Купуйте вживану техніку грамотно, дотримуючись кількох порад: дізнайтеся час експлуатації й рік виготовлення, перевірте зовнішній вигляд (більш ретельний огляд технічних частин доручіть спеціалісту), наявність документів (гарантії, паспортів і їх відповідність до приладу), причину продажу, вибирайте бу агрегати у перевірених продавців. Необхідні типи устаткування для закладу харчування:

  • - Агрегати гарячого цеху - призначені для теплового приготування страв різними способами. Допоможуть шеф-кухарю смажити, тушкувати, варити, випікати харчові продукти.
  • - Пристрої холодного цеху - потрібні для короткочасного і тривалого зберігання їжі. Збережуть харчову і біологічну цінність продуктів, дадуть можливість продемонструвати їх покупцеві.
  • - Електромеханічне обладнання (тістоміси, слайсер) - прилади, які значно полегшать та прискорять первинну обробку провіанту для його подальшого приготування.
  • - Посуд для ресторанів - важлива деталь, за допомогою якої здійснюється подача готових страв гостям, приготування різноманітної їжі в ній.
  • - Меблі для кафе, барів, ресторанів і офісів - важливий елемент для успішного ресторану, який доповнює і створює загальну атмосферу, гарні меблі додають унікальності і популярності.

Компанія ТоргОборуд допоможе Вам вибрати і купити обладнання під кафе. На сайті фірми Ви найдете широкий асортимент якісної продукції по привабливим цінам. Ми надаємо професійну консультацію фахівців, гарантію, доставку по всій крайні, сервісне обслуговування.