Доїльні апарати в Дніпрі
19 квітня 2018, 23:18

Доїльні апарати в Дніпрі

По всій країні фермери поступово переходять на машинне доїння, яке допомагає зекономити час і зробити своє господарство більш рентабельним. Жителі міста Дніпро також мають змогу придбати апарат для автоматичного доїння.

Легше за все робити це через інтернет. Так ви швидко ознайомитесь з усіма доступними моделями, і зможете оформити замовлення через декілька хвилин. Якщо ви не хочете придбати підробку, то вам допоможе офіційний сайт компанії ДаМілк. Це українське підприємство, яке не лише продає, а й самостійно виготовляє доїльне обладнання.

Після замовлення ви зможете забрати доїльні апарати в Дніпрі у будь-якому із грозових відділень “Нової пошти”, де приймають вантажі без обмежень ваги. Вони розташовані за вісьмома адресами по всьому місту.

Налаштування доїльного апарату

Принцип роботи доїльного апарату, не дивлячись на те, що перші моделі були виготовлені більше 50 років тому, залишається незмінним. Загальна будова також дуже схожа, незважаючи на тип установки, її продуктивність та потужність.

Перед вами узагальнена схема доїльного апарату, яка допоможе розібратися в тому, як він функціонує.

схема доїльного апарату

Доїльне обладнання (позначене цифрою 1) — це єдина частина доїльного апарату, яка безпосередньо контактує із вименем корови. Сюди входять доїльні стакани, соскова гума, колектор. Працює апарати завдяки вакууму. Його створює установка, яка складається із електромотору (5) і насосу (6). Цифрою 3 позначений вакуумметр, за допомогою якого відстежують робочі показники. Проміжною ланкою між вакуумною установкою і доїльним обладнанням є бідон для молока. З'єднується все прозорими пластиковими трубками.

У внутрішню камеру доїльних стаканів поперемінно подається вакуум і атмосферне повітря. Внаслідок цього відбувається скорочення соскової гуми, що і призводить до зміни тактів доїння. На рисунку б) зображене внутрішнє влаштування насосу. При обертанні валу із графітовими лопатками (9), відбувається відкачування повітря, що в свою чергу призводить до зміни тиску і утворення штучного вакууму. Повітря виходить через глушник (8), що частково знижує рівень шуму.

Як вибрати доїльний апарат?

Перше, що повинен знати фермер — доїльні апарати для корів, кіз і овець є різним обладнанням. Це пов'язано з тим, що у кожної тварини є фізіологічні особливості, які не можна не враховувати при створенні доїльного обладнання. Тому модель, перш за все, буде залежати від того, купуєте ви доїльний апарат для корови чи кози.

Другий пункт: тип вакуумної установки. Він буває масляний та сухий. У масляних насосах використовується мастило. Це робить їх менш примхливими до умов зберігання, знижує нагрівання. Головний недолік масляних доїльних апаратів полягає в тому, що вони погано працюють у мороз. Цього недоліку позбавлені сухі установки. Але в свою чергу вони більш шумні і чутливі до підвищеної вологості.

Звертають увагу на матеріали, які використовується при виготовленні доїлок. Від матеріалів залежить надійність та максимальний строк служби апарату. Важливим також є пункт, що стосується мобільності обладнання. В залежності від того, на одному місці чи у різних буде використовуватись апарат, вибирають стаціонарну чи пересувну модель.

Українські доїльні апарати від компанії Дамілк

Якщо ви хочете купити доїльний апарат у Дніпрі від вітчизняного виробника, то можете скористатись послугами інтернет-магазину DaMilk. Це харківська кампанія, яка працює по всій Україні, а тому зробити замовлення можна у будь-якому місті країни. В асортименті зібране як українське, так і імпортне обладнання. Найбільшою популярність серед клієнтів користуються доїльні апарати АІД та УІД.

Оформлення замовлення займає мінімум часу. Доставляється товар впродовж декількох днів. Оплатити його можна банківським переказом або накладним платежем.