Мікрозайм онлайн на карту: терміновий кредит моментальної видачі
16 червня 2018, 10:47

При наявності банківської карти можна розраховувати на послуги моментального кредитування, які надаються мікрофінансовими організаціями України, дізнатися більше про миттєвих онлайн кредитах на https://creditik.com.ua/. Отримати мікропозик онлайн на карту завжди просто, він доступний навіть в нічний час, так як більшість МФО працюють цілодобово.

Що потрібно для отримання мікропозик на карту

В першу чергу потрібна сама банківська карта будь-якого банку, яка підходить для отримання мікрокредиту. МФО працюють з картами, що обслуговуються Віза і Мастеркард. Найпопулярнішою в Україні є карта ПриватБанку, яка є майже у кожного українця.

Отримати терміновий мікропозик можна на свою іменну картку, тобто використання чужого платіжний засіб неприпустимо. Перш ніж направити заявку, переконайтеся, що карта не прострочена, місяць закінчення її дії знаходиться на лицьовій стороні пластика.

Що потрібно крім самої банківської карти

  1. 1. Паспорт та ІПН. Допустима ситуація, коли паспорта немає на руках, тоді можна використовувати його актуальні дані. Так як мікропозик видається віддалено, сам паспорт не потрібен, але при цьому зазначені клієнтом у заявці дані документа обов'язково перевіряються на справжність за спеціальними баз.

  2. 2. Вихід в Інтернет. Щоб взяти мікропозик на карту онлайн, необхідний вихід в мережу, так як весь процес отримання грошей проходить через інтернет. Для подачі заявки можна використовувати будь-який пристрій: телефон, планшет, комп'ютер. Але рекомендується використовувати тільки захищені канали передачі даних, інакше дані про вашу карту можуть потрапити в руки шахраїв.

  3. 3. Відповідність вимогам до позичальників. З вимог зазвичай вказуються вікові рамки і те, що клієнт обов'язково повинен мати місце роботи і джерело доходу. Якщо заявку направляє пенсіонер, вимога про обов'язкове працевлаштування виключається, як дохід достатньо вказати тільки пенсію.

Переваги такого методу кредитування

Програми мікрофінансових організацій мають багато переваг у порівнянні з банківськими кредитами. Серед важливих моментів можна відзначити наступні:

  • - можливість отримати гроші навіть при негативній історії кредитування, МФО готові закрити очі на прострочення, вчинені в минулому;
  • - отримання грошей цілодобово, навіть вночі МФО працюють, приймають заявки і переводять позики на карти;
  • - не потрібно збирати довідки та інші документи, гроші видаються громадянам тільки за паспортом та ІПН;
  • - великий відсоток схвалення заявок;
  • - кошти видаються за годину повністю в автоматичному режимі.

МФО видають і мікропозики на кредитну карту онлайн. Тобто можна використовувати не тільки дебетове платіжний засіб. При оформленні заявки потрібно вказати тільки номер карти, який ви бачите на її лицьовій стороні.

Як отримати мікропозик на карту миттєво онлайн

Потрібно знайти мікрофінансову організацію, умови кредитування якій вам підходять. Пропозицій буде багато, так як все МФО, що працюють через інтернет, надають позики на карту.

Порядок видачі простий і швидкий, почати оформлення можна в будь-який час:

  1. 1. На сайті обраної мікрофінансової організації потрібно вказати параметри позики, який ви бажаєте отримати. Зазвичай після цього МФО відразу вказує, скільки в підсумку потрібно буде повернути - так клієнт відразу оцінить розмір переплати.
  2. 2. Далі слід заповнити форму онлайн-заявки. Якщо МФО пропонує реєстрацію кабінету позичальника, пройдіть цю процедуру. Заявник вписує дані про себе, вказує номер картки і направляє заявку на розгляд. Заповнення анкети займає не більше 10 хвилин.
  3. 3. МФО відразу починає розгляд заявки. Так як аналіз проводить не людина, а автоматично сервіс, рішення оголошується швидко. Є компанії, які дають відповідь за 5-10 хвилин, а є ті, що аналізують заявки протягом півгодини. У будь-якому випадку відповідь прийде швидко.
  4. 4. Якщо заяву схвалено що буває найчастіше, клієнт вивчає інформацію, що з'явилася на екрані оферту - це електронний кредитний договір. Якщо всі параметри кредитування влаштовують, заявник з ними погоджується.
  5. 5. Відразу після цього мікрофінансових організація здійснює переклад на зазначену банківську карту, гроші доставляються миттєво.

Про сам позику, його параметри

Деякі клієнти розраховують отримати мікропозик онлайн на карту без відмови, враховуючи лояльність МФО. Але не варто думати, що ці кредитори роздають гроші всім. Якщо клієнт має відкриті прострочення, якщо його фінансове плачевний або якщо заявник в чомусь збрехав при заповненні анкети, йому відмовлять.

На карту можна отримати невеликий мікропозик, його сума рідко перевищує 15000 гривень, хоча МФО заявляють про можливість кредитування до 20000.
Термін дії позики короткий, його точний проміжок вибирає клієнт. Максимально договір укладається на місяць, але можна оформити мікрокредит і на тиждень. Якщо не виходить закрити борг вчасно, можна скористатися пролонгацією, якщо МФО її пропонує (перенести термін повернення).
Мікропозики видаються під відсотки. МФО встановлює щоденну ставку, яка набігає кожен день, поки діє позика. Стандартно ставки знаходяться в рамках 1,5-2%. В інтересах позичальника знайти пропозиції з найменшими відсотками, є сенс вивчити пропозиції маловідомих компаній: їхні послуги, як правило, обходяться трохи дешевше.