Почати з чистого листа. Сучасні лазерні технології в індустрії краси
06 листопада 2018, 17:50

Як то кажуть: «Краса вимагає жертв». Але сучасні технології і розробки в області косметологічної індустрії дозволяють клієнтам салонів краси досягати бажаного результату без жертвоприношень. Складових успіху всього два - кваліфікований фахівець-косметолог і якісне спеціалізоване обладнання.

Безпечно, швидко, комфортно, результативно

Процедура видалення волосся досить затребувана, тому розроблені різні методики її проведення. Дуже діючим і, тому найбільш поширеним способом є використання лазера. Відвідувача салону найчастіше хвилює питання: «Як працює лазерна епіляція?». Однак не варто забувати про прилад, за допомогою якого здійснюється вплив і від характеристик якого залежить як комфортність самої процедури, так і кінцевий результат.

 

 

За даними численних досліджень діодний лазер KIERS 144 для видалення волосся стабільно займає верхні рядки рейтингів і цінується професіоналами за ефективність і гарантований успіх проведеної процедури.

 

Основними можливостями приладу є:

  • - Видалення різних типів волосся шляхом вибіркового цільового впливу на клітини волосяних фолікул, що дозволяє виробляти усунення і грубого, і тонкого волосся незалежно від ступеня їх забарвленості
  • - Безпека впливу лазера, оскільки при маніпуляціях не надається впливу безпосередньо на шкірні покриви
  • - Повна ліквідація небажаного волосся досягається за мінімальну кількість сеансів, що пов'язано з особливостями діодного випромінювання
  • - «Швидка епіляція» - сучасна технологія, яка забезпечена високочастотними імпульсами діодного лазера. Досягається швидкість і безперервність обробки, використовується охолоджуючий ефект і усуваються больові відчуття процесу

 

Даруємо можливість почати з чистого аркуша

Стильно, модно, незвично, інтригуюче - це татуювання сьогодні. А завтра ... Завтра це може бути не стильно, немодно і просто набридло. Лазерні технології для відалення татуювань дарують сьогодні можливість усунути не тільки натільний малюнок, але і будь-які види татуажу, а також пігментні плями і веснянки.

Високоефективним і надійним апаратом для виконання даних маніпуляцій по праву вважається неодимовий лазер ScinOne Ultra II. Будучи представником лазерної техніки останнього покоління прилад здатний виробляти генерацію імпульсів в наносекундному режимі, що забезпечує максимально щадний ефект впливу. Зверхкороткий режим дозволяє видаляти будь-які види татуювань без пігментації, рубців і шрамів, а також працювати з будь-яким фототипом шкіри.