Чому вигідно брати навантажувачі в оренду
27 травня 2019, 12:57

Послуга оренди навантажувача допоможе вирішити короткострокові і довгострокові завдання щодо виконання вантажно-розвантажувальних і транспортних робіт для вітчизняних підприємств без вкладання великих коштів.

навантажувач

Автонавантажувачі затребувані у багатьох місцях, починаючи від складів, великих магазинів до заводських цехів і портів. Тобто всюди, де існує необхідність виконувати навантаження-розвантаження, складування товарів на стелажах, переміщення їх у приміщеннях або на відкритих майданчиках.

У каталозі сайту компанії «Денал Груп» (Київ) ви знайдете великий перелік навантажувачів компаній Тойота, BT, Still, Jungheinrich, що надаються в оренду для успішного здійснення вантажно-розвантажувальних операцій будь-якої складності на самих різноманітних об'єктах.

Така складська спецтехніка може надаватися за бажанням замовника разом з водієм і доставлятися до місця виконання робіт силами орендодавця або самовивозом

П'ять важливих переваг оренди навантажувачів в «Денал Груп»

  1. 1. Тільки справна техніка. Всі бензинові, дизельні, газобензинові і електричні моделі які знаходяться у відмінному технічному стані, мають високу працездатність і надійність, готові до роботи.
  2. 2. Кваліфікований персонал. Оператори навантажувачів в обов'язковому порядку мають допуски на управління конкретним видом техніки, здійснення операцій навантаження-вивантаження, штабелювання, транспортування.
  3. 3. Якісне пальне. Орендована техніка може поставлятися з паливом, при цьому вартість його входить в оплату оренди. При роботі використовується паливо високої якості.
  4. 4. Економія на сервісі і ремонті. На час дії оренди компанія-орендодавець відповідає за обслуговування техніки, підтримуючи її технічний стан на високому рівні. У разі поломки тут же виділяється інша аналогічна машина.
  5. 5. Фільтри сайту полегшать вибір. Перелік моделей автонавантажувачів та їх властивостей дозволяє максимально швидко підібрати найбільш підходящу модель.

На що звернути увагу

При виборі навантажувачів в оренду необхідно звертати увагу на:

  • - вид вантажів;
  • - вага і розмір вантажів (не повинні перевищувати можливості конкретної моделі); висоту підйому;
  • - тип двигуна та витрату палива;
  • - додаткові вимоги.

Звертаючись за послугами оренди автонавантажувача в Києві й Україні, можна економити не тільки на обслуговуванні, але й на утриманні персоналу, обслуговуванні машин тощо, а це - немалі гроші.

Детально тут - https://denal.com.ua