Пейнтбол та лазертаг для дорослих та дітей
18 травня 2019, 09:48

Активний відпочинок на природі дарує справжні емоції та гарний настрій, дозволяє відволіктися від буденних справ та набратися сил. Замовити цікаву гру у пейнтбол у Львові можна на сайті https://bnbpaintball.com/, на якому представлена детальна інформація про умови гри та її вартість. У пейнтбол можуть грати як дорослі, так й діти віком від шести років, це дуже цікава та повністю безпечна гра. Кожному гравцю видається захисна камуфляжна форма, маски та зброя, яка стріляє кульками з фарбою.

Особливості спортивного та тактичного пейнтболу

Спортивно-розважальний клуб у Львові пропонує зіграти в спортивний або тактичний пейнтбол, який відрізняється рівнем підготовки учасників та правилами гри. У спортивний вид пейнтболу грають підготовлені та професійні гравці, на спеціально обладнаному рулонному газоні, який відповідає міжнародним нормативам та стандартам.

Слідкують за дотриманням правил професійні судді, а для гри учасники використовують спеціальні електронні маркери. На полі розташовані спеціальні надувні укриття, ця гра сприяє розвитку швидкості, фізичної сили та об`єднають команду завдяки колективному духу.

У тактичний пейнтбол можуть грати дві команди, по 10 гравців в кожній, а великий вибір сценаріїв для гри гарантує отримання незабутніх вражень та емоцій. Це гарний спосіб для корпоративного відпочинку на свіжому повітрі, що дозволяє досягти спільної мети та підняти бойовий дух колективу.

Головні переваги гри у лазертаг

Спортивно-розважальний львівський лазер клуб «BNB» пропонує цікаву гру у лазертаг, яка є дуже популярною серед багатьох відвідувачів. До спільних рис з пейнтболом відноситься наступне:

  • - згуртування колективу заради досягнення спільної мети;

  • - безпека та надійний захист гравців;

  • - багатий вибір сценаріїв, заснованих на відомих комп'ютерних іграх або історичних подіях;

  • - використання сучасного обладнання;

  • - зброя схожа на реальну за вагою та характеристиками.

Для більш реалістичних відчуттів гра супроводжується звуковими та візуальними спецефектами, які забезпечують вибух адреналіну та отримання незабутніх вражень. Після закінчення ігрового процесу кожен учасник може ознайомитися з власною кількістю влучних пострілів у суперника.

Для гри у лазертаг не треба одягати спецодяг, тому що зброя стріляє лазером, а не кульками з фарбою. Це дуже зручно та економно, а дізнатися подробиці та вартість можна у менеджера по телефону або онлайн на сторінці спортивно-розважального клубу у Львові. Динамічна, цікава та захоплююча гра дозволяє повністю зануритися в ігровий процес, причому грати можна в закритому приміщенні або на свіжому повітрі. Отримання насолоди та справжніх емоцій гарантується, тому кожен повинен спробувати свої сили у лазертаг.