Чи варто купувати світлодіодну люстру?
27 березня 2020, 20:19

Світлодіодні люстри стали справжнім проривом в області освітлювальної техніки. Такий варіант світильників знайшов широке застосування в приміщеннях адміністративного і офісного призначення, а потім і в житлових кімнатах приватних будинків і квартир. Led обладнання, завдяки своїм поліпшеним характеристикам, поступово витісняє з ринку енергозберігаючі варіанти і лампи розжарювання.

Якщо Ви вирішили купити світлодіодну люстру для економії електрики, то ця стаття допоможе Вам у виборі.

Світлодіодна люстра для економії

  • - LED світильники є найбільш економічними по витраті електроенергії, а значить, і за витратами в ході експлуатації.
  • - Світлодіоди рекордно довговічні.
  • - Майже всі люстри мають режим зміни кольору та інтенсивності світового потоку, який оптимально підійде для приміщень різного призначення.
  • - Вартість постійно знижується, завдяки чому економія при придбанні лед світильників стає все більш очевидною.

Безумовно, перераховані вище фактори - далеко не єдині, але більш докладно про переваги світлодіодного освітлення ми поговоримо нижче.

Вибираємо торгову марку

Все більше виробників займає нішу світлодіодного освітлення. З одного боку - це добре, тому що відкриває перед покупцем дійсно безмежний вибір. З іншого боку достаток торгових марок заплутує, змушуючи покупця купувати варіанти на удачу.

Хороша світлодіодна люстра, яка прослужить більше 10 років, коштує недешево. А дешеві китайські моделі після тривалого періоду почнуть мерехтіти і втрачати яскравість. Трансформатор або драйвер, який є в будь-який лед люстрі, може вийти з ладу. Купити і замінити зламану частину світлодіодним люстри досить складно.
Довговічність будь-якого освітлювального виробу залежить від виробника, який має контролювати не тільки процес виготовлення, а й якість сировини і технологію. Вибирайте відомого і перевіреного європейського виробника. Не женіться за дешевизною. Дешеві світлодіодні люстри - одноразовий продукт. Хоча висока ціна не означає високу якість.

Вибір лед люстри для дому

Для створення красивого освітлення в квартирі мало купити led люстру. Такий освітлювальний прилад має відповідати вимогам конкретного приміщення.

  • - Планування і площа приміщення.
  • - Ступінь освітленості.
  • - Стиль і дизайн приміщення.
  • - Розмір світильника і тип його конструкції.

Надмірно темний або занадто яскравий світловий потік буде викликати втому очей. Щоб уникнути перевтоми, варто підбирати регульовані варіанти люстр в комбінації з іншими приладами.

Придбати оригінальні і якісні лед люстри можна на сайті https://svetolux.com.ua/svetodiodnye-lyustry.html. Там представлений широкий асортимент світлодіодних люстр і світильників, які обов'язково припадуть до душі кожному покупцеві.