Свіжі квіти з доставкою в Дніпро – де краще за все замовляти послугу?
20 березня 2021, 18:39

Свіжі квіти з доставкою в Дніпро – де краще за все замовляти послугу?

Потрібна дешева та якісна послуга? То чому б не відвідати наш магазин, де над кожним екземпляром чаклують найкращі майстри міста?!

Особливості компанії

Саме наш інтернет-магазин букетів зібрав найкращих флористів зі всієї України, які не тільки неодноразово перемагали на міжнародних конкурсах, але й регулярно відвідують семінари та займають досвід у своїх колег з різних країн. Щобільше, кожний працівник має безліч цікавих ідей для втілення у життя.

Бутони також грають не останню роль, тому постачають з найкращих компаній Європи та України: перед кожною доставкою квітів в Дніпрі http://dnepropetrovsk.flora24.com.ua/uk/ рослини ретельно оглядаються.

Оскільки ми транспортуємо букети у будь-який куточок світу, пропонуємо скористатися послугою відстеження шляху: на ресурсі магазину можна побачити, де саме знаходиться замовлення.

Трішки про асортимент та переваги

Ми виконуємо доставку квітів по всьому Дніпру з будь-якого приводу, включно з:

  • - весіллями;
  • - професійними днями;
  • - традиційними та національними святами;
  • - ювілеями.

Відносно недавно спеціалізуємося на створенні чоловічих композицій, де рослини замінюємо їжею та предметами догляду.

Наш магазин квітів користується шаленою популярністю через:

  • - наявність каталогу, де є більш ніж 100 готових зразків для будь-якого приводу;
  • - можливість самому скласти букет;
  • - наявність регулярних знижок, акцій та розпродажів в Дніпрі;
  • - можливість оплатити послугу доставки декількома методами, де є навіть онлайн-гаманці;
  • - отримати сервіс високого рівня.

Про композицію 2021 року

Щоб вразити отримувача, потрібно правильно замовити доставку букетів http://dnepropetrovsk.flora24.com.ua/uk/bukety-uk в Дніпрі, щоб вона відповідала моді. Приміром, зараз в тренді сто відсоткова натуральність, коли використовуються польові рослини типу маків, волошок, півонії, англійських троянд.

Якщо брати до уваги кольори квітів чи упаковки, то вони повинні бути спокійними: рекомендується робити вибір на користь пастельних та нюдових тонів. Якщо ж таких немає, то на допомогу прийде голубий, рожевий, білий.

Флористи закликають відмовитися від целофану в якості обгортки: це не тільки шкідливо для довкілля, але й давно не актуально. Краще помістити букет до подарункової коробки, що є трендом 2020-2021 років. Для декору можна використати натуральні елементи у вигляді мішковини.