Коаксіальний кабель для сучасних технологій
10 червня 2021, 22:24

Сучасні технологічні системи, що застосовуються в сфері комунікацій та зв'язку, вимагають використання спеціалізованих матеріалів. Сигнал високої частоти здатний передаватися з максимальною швидкістю, а надійний рівень захищеності сигналу від перешкод забезпечується шляхом використання коаксіального проводу.

Коаксіальний кабель - велика різноманітність і широкі можливості

 

Конструктивні особливості, які має коаксіальний телевізійний кабель, ідеальні для забезпечення передачі радіосигналу з мінімальними енерговитратами. Коаксіальний провід є співвісним поєднанням центрального і зовнішнього провідників, які покриті ізоляцією і захищені спеціальною оболонкою. Така конструкція антенного кабелю забезпечує максимальний захист від будь яких зовнішніх електромагнітних полів, що обумовлює його широке застосування як в промисловості, так і в побуті.

Сфери, де технологічні системи укомлектовані різними марками коаксіального кабелю, досить великі:

  • - цифрове, супутникове, ефірне телемовлення
  • - радіоелектронна техніка
  • - забезпечення функціонування камер відеоспостереження
  • - облаштування інтернет-мереж проводового типу у вигляді зв'язку комп'ютера з мережею
  • - системи зв'язку і комунікативні з'єднання, в тому числі на мобільних пристроях
  • - техніка, яка забезпечує зв'язок в будь-якій галузі - від військової до побутової

Технічні характеристики коаксіального кабелю відрізняються діаметром перетину і рівнем хвильового опору. Сучасна кабельно-провідникова продукція дозволяє вибрати антенний кабель необхідних параметрів з урахуванням всіх умов його подальшої експлуатації.

«АмперОК» - кращий вибір за найкращими цінами

Щоб купити коаксіальний кабель з необхідними характеристиками, необов'язково витрачати час на пошуки. Інтернет-магазин «АмперОК» пропонує споживачам широкий вибір кабельно-провідникової продукції по всій Україні:

  • - для акустичних і телевізійних систем
  • - для підключення стаціонарних і нестаціонарних установок
  • - для облаштування сигналізації та телефонного зв'язку
  • - для організації повітряних ліній і підземної прокладки

Гарантія якості, простота вибору, оплати і доставки, консультація фахівця, послуги з проектування електрообладнання та розрахунку освітлення - це і багато іншого надає інтернет-ресурс «АмперОК». Сфера діяльності інтернет-магазину - оптова та роздрібна торгівля побутовими і промисловими електротоварами і світлотехнікою.

«АмперОК» - вас правильний вибір!