Чай - щоденна гармонія з Tea.ua
23 липня 2021, 01:01

Чай здавна є універсальним засобом для приведення в порядок нервової системи і відновлення внутрішньої рівноваги. Ароматний напій дозволяє філософськи розглядати неприємності нашого життя і дає можливість зробити зупинку в щоденній гонці. Різноманітність сортів і видів чаю дозволяє кожному купити чай чорний або зелений відповідно до своїх уподобань. А, щоб покупка принесла тільки задоволення і не викликала розчарування, варто познайомитися з інтернет-магазином Tea.ua.

Знайомий чай? Знайомимося заново

Curtis, Richard, Лисма, Травневий ... Знайомі і звичні назви. Але, ви будете здивовані тим, що досконалої не знайомі зі звичним брендами у всій їхній повноті. Відомий смак чорного чаю стає зовсім іншим, якщо сорт містить добавки. Ні, це не хімія! Це додавання до чайного листу натуральних компонентів у вигляді сушених фруктів, бергамоту і трав.

Тому, знайомтеся заново зі звичними назвами в нових вараціях:

 

  • - з шматочками фруктів, з травами і ароматизований - Curtis "Fruit Teapot", Curtis "Fantasy Berries", Richard "Royal Thyme & Rosemary", Curtis "Barberry Melody", Травневий асорті «Арома колекція»
  • - з бергамотом - Curtis "Earl Grey Passion", Травневий «Ароматний бергамот», Richard "Royal Lord Grey

 

І, звичайно ж, інтернет-ресурс пропонує вашій увазі вічну класику в традиційних сортах чорного чаю - Richard "The Royal Dogs & Cats" (чорний крупнолистовий чай в подарунковій упаковці), Richard "British Colony Royal Darjeeling", Травневий «Царська корона», Curtis " Classy Black ".

Для любителів медових відтінків в напоях справжнім одкровенням стане дегустація сортів бренду «Травневий» «Соковита вишня» та «Солодка малина», де до упаковки чаю доданий мед в стіку.

Tea.ua - не втомлюється дивувати, не втомлюйтеся дивуватися

Нехай вас не бентежить назва інтернет-магазину Tea.ua, оскільки там можна знайти не тільки чай. У широкому асортименті на сайті представлені сорти меленої кави, кава в зернах і натурального какао. На інтернет-сторінці представлені чайні подарункові набори та чай в унікальних упаковках. Ласунам прийдеться до смаку розділ солодощів, в якому можна придбати популярний мед-суфле, джеми, горіхові пасти і цукерки.

Відмінні ціни, акції та знижки, простота замовлення, оплати та отримання покупки зроблять ваше відвідування інтернет-магазину особливо приємним. Дивуйтеся самі, дивуйте друзів і близьких і подаруйте щоденну гармонію собі і оточуючим з інтернет-ресурсом Tea.ua!