Абонентський юридичний супровід
11 листопада 2021, 23:03

Юридична компанія «Юдей» — це компанія, яка спеціалізується на наданні комплексних бухгалтерських та юридичних послуг суб’єктам господарювання (підприємцям) у різних сферах господарювання.

«Юдей» — це багаторічний досвід, професійний підхід та кваліфіковані експерти, які допомагають вирішувати складні завдання бізнесу.

Ми надаємо абонентський юридичний супровід та іншу експертну допомогу, спрямовану на запуск або оптимізацію процесів, пов'язаних з функціонуванням суб'єктів господарювання, відповідно до поточних потреб.

Як частина наданої послуги, юридична фірма пропонує:

- підготовку, перевірку та забезпечення виконання контрактів з підрядниками;

- комплексні юридичні та бухгалтерські послуги, залежно від поточних потреб замовника;

- підготовка документації з питань діяльності суб'єкта господарювання, включаючи внутрішні нормативні акти компанії, загальні умови продажу, політику безпеки тощо, а також допомогу в переговорному процесі, включаючи участь у зустрічах та конференціях тощо.

 

Абонентський правовий супровід

 

Абонентський правовий супровід від — це обслуговування формальних аспектів ведення бізнесу, включаючи суттєву підтримку окремих органів (Правління, Наглядова рада, Збори акціонерів тощо), а також представництво у судових процесах.

Ми пропонуємо всебічну юридичну допомогу з питань, що стосуються чинного трудового права, включаючи укладення та розірвання трудових договорів із працівниками; правова допомога в отриманні необхідних адміністративних рішень, ліцензій та дозволів.

Створення та реєстрація компаній

Юридична фірма «Юдей» у Львові надає комплексні послуги у сфері створення та реєстрації суб'єктів господарювання, зокрема комерційних компаній, їх філій, фондів та асоціацій. Експерти фірми готують договори та інші форми реєстрації суб'єктів господарювання та представляють клієнтів під час розгляду судових справ, а також під час реєстраційних процедур для створення компаній. Наші юристи допоможуть вибрати відповідну форму ведення бізнесу, беручи до уваги особливості організаційних, правових та податкових питань.

Юридична фірма постійно співпрацює з нотаріусами та радниками, щоб забезпечити впровадження оптимальних рішень для новостворених або придбаних юридичних осіб.

Ціна на абонентське обслуговування

Вартість абонентського правового супроводу чи інших послуг розраховується індивідуально, відповідно до потреб кожного клієнта. Для того, щоб уточнити деталі та умови обслуговування саме вашого абонентського обслуговування, зверніться до менеджера нашої компанії, за відповідною формою або за телефоном.

Чому ми

Юридична компанія «Юдей» у Львові — це професійна команда експертів з багаторічним практичним досвідом роботи у різних сферах господарювання. Ми гарантуємо:

- професійний підхід до виконання поставлених завдань;

- швидку реакцію на складні питання;

- якісне виконання умов, передбачених договором про співпрацю;

- доступні ціни.