Дані по будівництву на 7 травня 2021 року

Підземні будівельні роботи ведуться на шахтному стовбурі №1, №15-біс, на станції Театральна. На поверхні – у котловані вестибюля ст. Музейна.

За останній тиждень на цих об’єктах відбулися наступні зміни (більш детально за посланнями на сторінки об’єктів):

Шахтний стовбур №1. Буропідривним способом у 1-му тунелі (правий тунель) пройдено +16 метрів у бік станції Вокзальна – це 353 метри від стовбуру. До забою 11-го стовбуру залишилося 67 метрів

Станція Театральна. Розпочалися роботи по розробці платформеної частини станції. За тиждень було вийнято 104 куб. м породи:

Також ведуться роботи по розробці калотної частини похилого ескалаторного ходу. Вилучено +242 куб. м грунту – прогрес виконання данного виду робіт складає 6%:

Шахтний стовбур 15-біс. Буропідривним методом ведеться проходка перегінних тунелів у чотирьох забоях:

1-й тунель (правий перегінний тунель) – пройдено 12 метрів від вісі стовбура у бік ст. Музейна (+2 за тиждень); у бік ст. Центральна від вісі стовбура пройдено 10 метрів (+3 за тиждень)

2-й тунель (лівий перегінний тунель) – пройдено 14 метрів у бік ст. Центральна (+3 за тиждень); у бік ст Музейна – 10 метрів (+3 за тиждень).

Також розпочалася розробка вентиляційної камери – пройдено 3 метри

Станція Музейна. У котловані станції продовжуються роботи по встановленню металоконструкцій роспорок, а також ведеться вилучення грунту з котловану вестибюля. За останній тиждень було вилучено +244 куб. м. грунту – це 49% виконаних робіт:

Загальний вигляд ділянки станом на 7 травня 2021 року:

6 Replies to “Дані по будівництву на 7 травня 2021 року”

    1. Здорово что начали проходить станцию!
      А что-то известно по 13 стволу ?

    2. Как круто увидеть отзыв специалиста.

Comments are closed.