Дані по будівництву на 05.03.2021 р.

На даний момент основні роботи ведуться під землею на шахтному стовбурі №1, №15-біс та №16-біс, та на поверхні – у котловані вестибюлю ст. Музейна.

За останній тиждень на цих об’єктах відбулися наступні зміни (оновлені схеми та фотографії за посланнями на сторінки об’єктів):

Шахтний стовбур №1. Буропідривним методом у 1-му тунелі (правий тунель) пройдено 11 метрів у бік станції Вокзальна. До забою 11-го стовбуру залишилося 204 метри. У 2-му тунелі (лівий тунель) пройдено 15 метрів у бік станції Вокзальна. До збійки із забоєм 11-го стовбуру залишилося 109 метрів. Таким чином за тиждень у двох забоях у бік Вокзальної пройдено 26 метрів.

У бік станції Театральна тунелі дійшли до межі станції, розпочато спорудження похилого ескалаторного ходу: за тиждень споруджено 9 метрів підхідних виробок. Вже пройдено 136 метри з проектних 169 – це 82% виконаних робіт на цій ділянці.

Шахтний стовбур 15-біс. За останній тиждень відбувся один вибух, пройдено 1 метр вертикальної шахти. Загалом пройдено 70 метрів, це 92% виконаних робіт.

Станція Музейна. У котловані станції ведуться роботи по встановленню металоконструкцій роспорок

Шахтний стовбур 16-біс. Ведеться проходка у двох забоях: в правому перегінному тунелі у бік ст. Музейна та у лівому перегінному туннелі у бік тупика. Від вісі стовбура було пройдено: у бік Музейної 4 метрів, у бік тупика 3 метри.

На сторінці візуалізації траси ділянки оновлася схема трасування на мапі міста. Схема буде оновлюватися разом з оновленням даних на сайті: