Театральная + ствол №1 (вторая очередь) + ствол №12

Будівництво та подальші перспективи
sober607
Moderator

Re: Театральная + ствол №1 (вторая очередь) + ствол №12

Повідомлення sober607 »

Можете посмотреть последние видео Артема и Олега Васильева.
Ждут специальные растворы, и элементы крепления. Разработан проект. Смысла оперативно делать сбойку нет никакого, поэтому сразу как все будет готово к быстрой и безопасной проходке, его пройдут.
rev
Прораб

Повідомлення rev »

sober607 писав:Можете посмотреть последние видео Артема и Олега Васильева.
Ждут специальные растворы, и элементы крепления. Разработан проект. Смысла оперативно делать сбойку нет никакого, поэтому сразу как все будет готово к быстрой и безопасной проходке, его пройдут.
Спасибо!
sober607
Moderator

Повідомлення sober607 »

Бетонный каркас постоянной крепи требует массу арматуры в "сердце".
И судя по фото, что бы сделать этот арматурный каркас, дело не самое быстрое, и достаточно хлопотное.
Работы там не мало?
И темпы строительства постоянной крепи мне кажется не могут быть быстрыми.
VV2020
Заглянувший

Повідомлення VV2020 »

В последних отчетах по Театральной указьівались кубометрьі породьі, а вот откуда их вьібрали -- не указано. Есть какие соображения, как ведется разработка?
sober607
Moderator

Повідомлення sober607 »

photo_2024-05-07_21-51-43.jpg
photo_2024-05-07_21-51-43.jpg (73.3 Кіб) Переглянуто 68543 разів
photo_2024-05-07_21-51-40.jpg
photo_2024-05-07_21-51-40.jpg (74.34 Кіб) Переглянуто 68543 разів
vitaska
Прораб

Повідомлення vitaska »

:(
Raptor9017
Сторож
Контактна інформація:

Повідомлення Raptor9017 »

Доброго дня !
Я прошу пробачення за можливо не дуже розумне питання , бо трохи відстав від подій . Але підкажіть будь ласка , чому з'являються новини про пошук нових джерел фінансування на добудову цієї ділянки метро ? кошти ж були надані раніше ЄБРР та ЄІБ та явно не використані на 100% ?? Чому не провести новий тендер с підрядником , котрий буде згоден працювати у воєнний час ?? Чи всі кошти ,котрі були виділені на будівництво, залишились у компанії Лімак , яка не завершила оплачені роботи та не повернула кошти , котрі були надані авансом ?
sober607
Moderator

Повідомлення sober607 »

Raptor9017 писав: Суб жовтня 12, 2024 10:51 pm Доброго дня !
Я прошу пробачення за можливо не дуже розумне питання , бо трохи відстав від подій . Але підкажіть будь ласка , чому з'являються новини про пошук нових джерел фінансування на добудову цієї ділянки метро ? кошти ж були надані раніше ЄБРР та ЄІБ та явно не використані на 100% ?? Чому не провести новий тендер с підрядником , котрий буде згоден працювати у воєнний час ?? Чи всі кошти ,котрі були виділені на будівництво, залишились у компанії Лімак , яка не завершила оплачені роботи та не повернула кошти , котрі були надані авансом ?
Одразу попереджаю, що в мене немає відповіді на ваше питання.

Але майже всі кошти сплачувались по факту виконаних робіт, тому звідки у вас інформація про "не завершила оплачені роботи та не повернула кошти", мені не відомо. Перші авансові платежі були виплачені на самі початкові роботи, котрі давно виконані.
Raptor9017
Сторож
Контактна інформація:

Можливо , я щось не так зрозумів , просто в декількох останніх відео Дніпровських каналів говорилось , що необхідний аудит , новий підрядник та додаткові інвестиції , от я і подумав , що коштів немає , або їх не вистачає ,хоча раніше проект було профінансовано повністю ...
Artemiy
Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Artemiy »

Raptor9017 писав: Сер листопада 13, 2024 10:25 pm Можливо , я щось не так зрозумів , просто в декількох останніх відео Дніпровських каналів говорилось , що необхідний аудит , новий підрядник та додаткові інвестиції , от я і подумав , що коштів немає , або їх не вистачає ,хоча раніше проект було профінансовано повністю ...
Виділені кошти заморожені і активуються після вибору підрядника і відновлення будівництва. Але вже зараз зрозуміло, що тих коштів вже не вистачить, тому проводиться аудит для оцінки кількості додаткових ресурсів
Raptor9017
Сторож
Контактна інформація:

Тоді останнє питаннячко , наскільки я пам'ятаю , то кредити на будівництво були надані в Євро , тому вони захищені від інфляції набагато краще , чим гривня , чи оціночна вартість робіт значно зросла навіть якщо прораховувати у Еквіваленті в Євро ?
Artemiy
Admin
Контактна інформація:

Повідомлення Artemiy »

Raptor9017 писав: Пон листопада 18, 2024 10:31 pm Тоді останнє питаннячко , наскільки я пам'ятаю , то кредити на будівництво були надані в Євро , тому вони захищені від інфляції набагато краще , чим гривня , чи оціночна вартість робіт значно зросла навіть якщо прораховувати у Еквіваленті в Євро ?
так. розрахунок робіт складався в середині 2010-х, тому вартість зросла і в Євро. А значно чи ні сподіваюся згодом узнаємо
rev
Прораб

Повідомлення rev »

Хорошо бы посмотреть договор с компанией Лимак, наверняка же должны быть оговорки о неопределимых силах. Но я думаю что новые кредиты под строительство придется брать. Замена подрядчика плохо скажется на реализации проекта, да и обидно что все так при таких темпах приостановилось :(
Відповісти